Δράσεις

Το ΟΝΕΙΡΟ ΖΩΗΣ προέκυψε έπειτα από χρόνια φιλανθρωπικών δράσεων που στήριζαν άλλους όμορφους σκοπούς.

Τελετή Βράβευσης μαθητών

Τελετή Βράβευσης μαθητών που διακρίθηκαν σε μαθητικό διαγωνισμό συγγραφής άρθρου με γενικό θέμα «Η εκπαίδευση και ο Αθλητισμός των νέων, τρόποι αντιμετώπισης των σύγχρονων κοινωνικών προβλημάτων». Η πρόεδρος του ιδρύματος Δρ. Ζωή Νικολάου και ο Υπουργός Παιδείας απένεμαν τα χρηματικά έπαθλα στους νικητές σε μια σεμνή τελετή.

Το κοινωφελές ίδρυμα «ΟΝΕΙΡΟ ΖΩΗΣ» σε συνεργασία και μετά από πρόσκληση του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, πραγματοποίησαν τελετή βράβευσης μαθητών στο υπουργείο στις 26 Οκτωβίου 2021. Η βράβευση αφορούσε μαθητές που διακρίθηκαν σε μαθητικό διαγωνισμό συγγραφής άρθρου με γενικό θέμα «Η εκπαίδευση και ο Αθλητισμός των νέων, τρόποι αντιμετώπισης των σύγχρονων κοινωνικών προβλημάτων».

Η πρόεδρος του ιδρύματος Δρ. Ζωή Νικολάου και ο Υπουργός Παιδείας απένεμαν τα χρηματικά έπαθλα στους νικητές σε μια σεμνή τελετή. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους λειτουργούς του Υπουργείου για την εμπλοκή τους και στους επίτιμους καλεσμένους που στήριξαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Τέλος, συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στον διαγωνισμό καθώς επίσης στους γονείς και τους δασκάλους τους.

Στήριξη σε ιατρείο στην Κένυα

H ιστορία του μας συγκινεί! Ο John Kemboi είναι ένας πραγματικά σπουδαίος νέος, ο οποίος επιστρέφοντας στην Κένυα από τις σπουδές του στην Κύπρο, αποφάσισε να φτιάξει ένα ιατρείο για να παρέχει τις υπηρεσίες του στην κοινότητα του! Μάλιστα μας τιμάει ιδιαίτερα που με πρωτοβουλία του ονόμασε το ιατρείο του “Ζωή Νικολάου”.

Εμείς στηρίζουμε την προσπάθεια του, θέλουμε να βοηθήσουμε στην επέκταση του και του ευχόμαστε τα καλύτερα!

Το Κυπριακό Κέντρο Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής Ζωής Νικολάου δεσμεύτηκε και στην προμήθεια του ιατρείου με φάρμακα και αναλώσιμα.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην προσπάθεια μας, μπορούν να επικοινωνήσουν με το ΟΝΕΙΡΟ ΖΩΗΣ στο 25761010.

Φωταγώγηση Πλατείας Ηρώων

Ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019. Για δεύτερη χρονιά φωταγωγήσαμε την ιστορική πλατεία Ηρώων, προσφέροντας ένα γιορτινό απόγευμα με χορωδίες, σνακς, ζεστό κρασί, γλυκά και μουσική για να στηρίξουμε τις φιλανθρωπικές μας δράσεις!

Το πρόγραμμα είχε ως εξής:

17:00 | Αναχώρηση της πρώτης απογευματινής Χριστουγεννιάτικης ποδαράτης Αγιοβασίληδων από το Carob Mill Complex στην πλατεία Μεσαιωνικού κάστρου που θα καταλήξε στην πλατεία για ένα ξέφρενο πάρτυ!

17:00 | Ταυτόχρονη Φωταγώγηση της πλατείας Ηρώων, χορωδίες, μάγος για τους μικρούς φίλους και live link!

18:00 | Άφιξη ποδαράτης Αγιοβασίληδων στην Πλατεία Ηρωών

18:30 | Έναρξη του πρώτου υπαίθριου Χριστουγεννιάτικου πάρτι στην πλατεία Ηρώων με δωρεάν είσοδο

Σας ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα!

Στήριξη σε ιατρείο της Κένυας

Ευχαριστούμε το Pantheo Foundation για την ευκαιρία που μας έδωσε να βοηθήσουμε στο φιλανθρωπικό δείπνο ¨Στηρίζουμε τους Γιατρούς του αύριο¨ που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 17/1/2019 στο Προεδρικό Μέγαρο παρέα με τον καλλιτέχνη Λούκα Γιώρκα.

Στόχος της εκδήλωσης ήταν η συνέχιση προσφοράς δωρεάν Ιατρικής Εκπαίδευσης σε φοιτητές από την Αφρική και είμαστε περήφανοι για την προσπάθεια και την πορεία τους.

Το δείπνο τελούσε υπό την αιγίδα της Πρώτης Κυρίας της Κυπριακής Δημοκρατίας κας. Άντρης Αναστασιάδου ενώ το παρόν τους έδωσαν προσωπικότητες από τον ιατρικό, καλλιτεχνικό και επιχειρηματικό κόσμο της Κύπρου.

Χριστουγεννιάτικη Χρυσαλλίδα

Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου που προσφέραμε στην πόλη μας σαν σύμβολο ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣ με σκοπό την ενίσχυση της Χριστουγεννιάτικης ατμόσφαιρας αλλά και την ευαισθητοποίηση του κοινού για το έργο του Παγκύπριου Σύνδεσμου προς τα παιδιά με Σχιστίες και άλλες Κρανιοπροσωπικές ανωμαλίες (Ίδρυμα Χρυσαλλίδα).

Ευχαριστούμε τους βουλευτές, Δήμαρχο, Δημοτικούς Σύμβουλους, την χορωδία Diamantidou school of music dance and drama και όλους τους συνδημότες για τη συμμετοχή και στήριξη τους.

Επιστρέφουμε λίγη από την αγάπη που λαμβάνουμε εδώ και χρόνια, κάνοντας μια όμορφη γωνιά της πόλης μας ακόμα πιο όμορφη και γιορτινή!

Τρέχουμε για την αγάπη

Τρέξαμε και απολαύσαμε τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ 2018! Το ιατρείο μας οργάνωσε και δημιούργησε μια ομάδα με το Pantheo Foundation, το Vigour Personal Training Studio – Gym και το Σωματείο Δρομέων Πάφου ¨Στέλιος Κυριακίδης¨.

Συγχαρητήρια στους δρομείς:

-Σωτήρη Ναθαναήλ (1η θέση στην ηλικιακή του κατηγορία στα 10ΚΜ)

-Σωτήρη Αντωνιάδη (1η θέση στην ηλικιακή του κατηγορία, και την 4η συνολικά, στον αγώνα των 5ΚΜ)

-Detelina Χριστοδούλου (2η θέση στην ηλικιακή της κατηγορία στα 5ΚΜ)

Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους δρομείς Πανίκο Νεοφύτου και Τάσο Θεοδοσίου που τερμάτισαν τον μαραθώνιο με χρόνους 3h:27min και 3h:18min αντίστοιχα!

Ευχαριστούμε τους συμμετέχοντες που συνεισέφεραν επίσης στην Παιδική Στέγη Λεμεσού!

Δέκα Χαμόγελα

Την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017, στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα εκδηλώσεων του Προεδρικού Μεγάρου στη Λευκωσία, διοργανώσαμε με πολύ μεγάλη επιτυχία το Φιλανθρωπικό Δείπνο Αγάπης “Δέκα Χαμόγελα”.

Σκοπός της βραδιάς ήταν η οικονομική ενίσχυση του Παγκύπριου Συνδέσμου Χρυσαλλίδα για παιδιά με Σχιστίες και άλλες Κρανιοπροσωπικές Ανωμαλίες και του ¨The Smile Foundation¨.

Θερμές ευχαριστίες στους χορηγούς και στους υποστηρικτές της εκδήλωσης καθώς και σε όλους όσους παρευρέθηκαν για αυτό τον ιερό σκοπό!

Το καλιτεχνικό πρόγραμμα ανέλαβαν οι Γιώργος Θεοφάνους, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και η Ευριδίκη.

Τραγουδούμε για το «Ένα όνειρο μια Ευχή»

Η ομάδα μας διοργάνωσε Φιλανθρωπικό δείπνο για καρκινοπαθή παιδιά, την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011, στους κήπους του Ξενοδοχείου Amathus, στη Λεμεσό.

Η όλη εκδήλωση τέλεσε υπό την αιγίδα του τέως Δημάρχου Λεμεσού, κ. Αντρέα Χρίστου και το καλλιτεχνικό πρόγραμμα ανέλαβε ο δημοφιλής Κύπριος καλλιτέχνης Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο οποίος παρευρέθηκε στην Κύπρο ειδικά για το σκοπό.

Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο αλλά και παράγοντες της κοινωνικής ζωής της χώρας μας που μας τίμησαν και μας στήριξαν με την παρουσία τους.

Τα καθαρά έσοδα διατέθηκαν αποκλειστικά στο Σύνδεσμο «Ένα όνειρο μια Ευχή».

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart